OTVORI MI SVOJA VRATA, JA SAM ČOVEK KOJI KUCA Baloteli pola sata sedeo pred predsednikovom kancelarijom, na kraju ga užasno ponizio! Mario ovo neće zaboraviti

Hrabar je predsednik.

Mario Baloteli
Mario Baloteli, Foto: AP/Gian Ehrenzeller

Kako pišu mediji u Italiji Mario Baloteli je trebalo u petak popodne da razgovara sa predsednikom Breše Masimom Ćelinom o nastavku saradnje. Ipak, do konverzacije nikada nije došlo.

Kako navodi Korijere delo sport Mario Baloteli je došao na vreme na zakazani sastanak u petak popodne. Obojica su imali navodno želju da se dogovore oko nastavka saradnje i da raščiste nesporazume. Međutim Super Mario je bio pred Ćelinovim vratima i čekao ga je pola sata pre nego što je predsednik kluba rešio da sa njim uopšte ne razgovara.

Baloteli je nedavno izostao sa treninga bez ikakvog pravog razloga, a Ćelino je ubrzo potom odgovorio da je bila greška što je uopšte bivšeg igrača Sitija i Liverpula i doveo u klub.

Ovaj igrač inače može da napusti Brešu kao slobodan igrač ako klub ispadne u Seriju B što je prilično izvesno u ovom trenutku. Balotelijev ugovor sa klubom traje do 2022. godine. Od kada je u Breši dao pet golova na 19 mečeva u Seriji A.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi