FK Crvena zvezda 2017/18 aleksandar pešić
Alo!/Marko Metlaš
Aleksandar Pešić

FK Crvena zvezda

Aleksandar Pešić, Foto: FK Crvena zvezda

Generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, pozvao je hitan sastanak povodom problema sa isplatom igrača, on je zamolio za srtpljenje!

PROČITAJTE JOŠ:

Crvena zvezda je u sezoni 2018/2019 poslovala veoma uspešno! U klub je ušao rekordan novac od učešća u Ligi šampiona, transfera i ulaznica,a poteškoće su se pojavile kada su klubovi kojima je Zvezda prodala igrače, počeli da kasne sa isplatama!

Zbog toga je Zvezda već uputila pismo AL Itihadu iz Saudijske Arabije, ne bi li isplatili ratu za transfer Aleksandra Pešića. Klub je ostao dužan Zvezdi 2 miliona evra (prvobitna informacija je bila da je u pitanju 1.500.000 evra) i crveno-beli razmatraju i da se obrate FIFA u slučaju da Arapi u naredne dve do tri nedelje ne uplate novac na Zvezdin račun.

Još jedan Arpaski klub duguje Zvezdi novac, u pitanju je Al Hilal iz Saudijske Arabije, koji takođe duguje dva miliona evra za obeštećenje od transfera Miloša Degeneka.

Crvena zvezda će biti primorana da se obrati FIFI u slučaju da ne isplate novac, postoji šansa da će i napadač Ajntrahta, Luka Jović, pomoći svojim transferom u nekom od elitnih klubova evrope, procenjuje se da će transfer biti vredan 70 miliona evra a jedan deo kolača će dobiti i crveno beli!