PRIVATNI ŽIVOT NIJE VOLEO DA ISTIČE U PRVI PLAN Antić je iza sebe ostavio četvoro unučadi, a ćerka mu je udata za legendarnog košarkaša

Legendarni stručnjak nas je iznenada napustio.

Radomir Antić
Radomir Antić, Foto: EPA-EFE/KIKO HUESCA

Danas preminuli Radomir Antić ostavio je iza sebe veliku sportsku zaostavštinu, ali nikad nije voleo da se priča o njegovom privatnom životu. Antić je imao dvojno državljanstvo, srpsko i špansko, a decenijama unazad je bio žitelj Madrida. Njegove nekretnine se nalaze u Madridu i Marbelji, gradu u južnom delu Španije.

Poslednji posao je imao u Kini, 25. decembra 2012. godine Antić je potpisao ugovor sa kineskim klubom Šandong Luneng. Iako je sezonu završio na drugom mestu, posle godinu dana je dobio otkaz. 27. januara 2015. godine je potpisao trogodišnji ugovor sa Hebei Zhongji, ali su prekinuli saradnju u avgustu iste godine.Od tad je retko napuštao Madrid.

Iza sebe je ostavio suprugu Vera sa kojom ima dvoje dece: ćerku Anu i sina Dušana. Takođe ima dva unuka: Marka i Radomira i dve unuke: Ivanu i Petru. Ćerka Ana je poznati kreator i 2010. godine je radila za Adrijanu Limu. Udata je za proslavljenog srpskog košarkaša, prvaka Evrope i sveta, košarkaša Nikolu Lončara, a sin Dušan je oženjen Mirjanom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi