Dušan Tadić
Alo/Marko Metlaš
Dušan Tadić

Alo/Marko Metlaš

Dušan Tadić, Foto: Alo/Marko Metlaš

On je odgovorio na pitanje ko je za njega bolji fudbaler, Kristijano Ronaldo ili Lionel Mesi, ovako je odgovorio kapiten Ajaksa. 

"Mesi je najbolji fudbaler, ali ja bih ipak izabrao Ronalda u moj tim ako moram da pobedim".

 

"Real Madrid je Real Madrid. Bila je stvarno velika želja da se dokažem i meni i mojoj ekipi. Odigramo mi dosta dobrih utakmica, ali svaka ima različitu težinu. A šta god uradiš protiv Reala u Madridu važi se deset puta više. To je normalno", rekao je Tadić koji je otkrio da su mu idoli u mladosti bili Zinedin Zidan i Kobi Brajant, zbog čegamu je u starom telefonu pisalo "KobeZizu".

"Real Madrid je Real Madrid. Bila je stvarno velika želja da se dokažem i meni i mojoj ekipi. Odigramo mi dosta dobrih utakmica, ali svaka ima različitu težinu. A šta god uradiš protiv Reala u Madridu važi se deset puta više. To je normalno"

Odbio je unosnu finansijsku ponudu od Kineza, evo i zašto:

"Počeo sam da igram fudbal iz ljubavi i dalje osećam tu strast. Da se ne lažemo svi mi imamo dobre mogućnosti, zadovoljan sam što se toga tičem. Mislim da se sreća ne može kupiti".

"On je primer za sve sportiste. Svakako ponos naše zemlje. Najbolji sportista ikada kod nas. Kako vodi računa o životu, kako igra, glupo je pričati i komentarisati. Treba svakom sportisti da bude primer".