Andrija Milošević javno otkrio za koga navija i zbog čega mu je baš taj klub postao drag (VIDEO)

Alo.rs/I. S. | sport 2020-11-24 10:17:03 2020-11-24 10:17:03

U mladosti je čak i trenirao fudbal.

Printscreen / Instagram

U novoj epizodi serijala „Zvezda je život“ sajt šampiona Srbije donosi priču o još jednom fenomenalnom glumcu i velikom zaljubljeniku u crveno-bele boje – Andriji Miloševiću.

U tridesetominutnoj emisiji rođeni Crnogorac se dotakao svega onoga što ga je oblikovalo da bude ono što je danas – jedan od vrhunskih glumaca i još bolji čovek. Otkrio je kako se zaljubio u glumu, ali mu je ipak sport uvek bio blizak, a naročito Crvena zvezda.

Govorio je jedan od najboljih srpskih današnjih glumaca, naročito na polju komedije, o svom poslu koji nije lako raditi, kao što nijedan drugi posao nije radio. Kao i svaki zaljubljenik u fudbal, prisetio se kako je počeo da gleda sport koji je jedna od najvažnijih sporednih stvari u životu. Takođe, otkrio je i da je trenirao fudbal kao mali, pod trenerskom palicom poznatih fudbalskih radnika. Posebna je veza između Crvene zvezde i Andrije Miloševića. Pogledajte u emisiji koji mu je omiljeni Zvezdin igrač, za koju utakmicu mu je žao što nije gledao uživo i kog slavnog igrača iz kluba najviše voli...

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više