Ana Brnabić na utakmici Luksemburg - Srbija
ALO!/D.J.Bužić
Ana Brnabić na utakmici Luksemburg - Srbija

ALO!/D.J.Bužić

Ana Brnabić na utakmici Luksemburg - Srbija, Foto: ALO!/D.J.Bužić

Fudbaleri Srbije pobedili su Luksemburg rezulatom 3:1 na gostovanju u Vilnjusu! Ovom pobedom učvrstili smo se na trećem mestu naše grupe iza selekcija Ukrajine i Portugala!

PROČITAJTE JOŠ:

Na tribinama je bila i premijerka Srbije, Ana Brnabić koja je u društvu predsednika FSS, Slaviše Kokeze proslavljala golove našeg tima!

Brojni navijači su je pozdravili ovacijama, ona je "bacala kosku" najmlađima. Na kraju nasred stadiona raširila je šal Srbije i tako izašla sa stadiona!

Reprezentacije tzv. Kosova kao kod kuće u kolevci fudbala! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 10.09.2019. 23:45 Engleska je slavila sa 5:3. Navijači tzv. Kosova, Foto: Printscreen Twitter / Telegraph Engleska to ne pamti - oko 20 hiljada navijača reprezentacije tzv. Kosova se skupilo u Sautemptonu, a njih 15-ak hiljada bodrilo je nacionalni tim na "Sent Meri" stadionu u derbiju neporaženih timova grupe A kvalifikacija za EURO 2020.

Ana Brnabić i njena partnerka Milica Đurđić, napustile su stadion u društvu premijera Luksemburga, Gzavijera Betela i njegovog partnera Gotjea Desteneja, koji je arhitekta!

"Luksemburg me nije iznenadio, nije to ona ekipa kakvu pamtim!"

AUTOR: B92/ S.I. DATUM I VREME: 10.09.2019. 23:20 Tumbaković najavljuje veliki rad i kaže da je "dug put do stvaranja prepoznatljive igre".

Usledilo je srdačno pozdravljanje Brnabićke sa Batelom, kao i njihovih partnera.

Srbija u narednom kolu gostuje Litvaniji (14.10), dok Luksemburg ide na noge Portugalu (11.10).

BONUS VIDEO

Saša Đorđević posle Argentine - "Problem je u saradnji"