Amerikanci ismejali Balkance! Ovim snimkom su uspeli da isprovociraju Srbe i Hrvate, ali i svetske fudbalske legende (VIDEO)

Alo.rs/ I.Dž. | sport 2019-10-03 15:52:33 2019-10-03 15:52:33

Luka Jović i Luka Modrić ne privlače previše pažnje na terenu, ali uprkos tome nisu izostali iz najnovije epizode crtane parodije Bličer riporta.

Printscreen

Američki sportski sajt posvetio je deo najnovije epizode crtane parodije "Šampioni" srpsko-hrvatskom tandemu Luka.

Pročitajte još:

U nedavno objavljenoj epizodi Modrić je uveo Jovića u društvo "Luka Real Madrida". Hrvat je tom prilikom Srbinu pokazao točilicu za vino u obliku Andree Pirla, ali i posudu sa brašnom u obliku Dijega Maradone, što je bila jasna aluzija na poroke dve fudbalske legende.

Nastavak "upozavanja" Jovića sa velelepnom vilom doneo je scenu na račun reprezentativca Hrvatske. 

"Tu je i Zlatna lopta, zbog nje bi ljudi trebali da brinu o tebi, ali izgleda da ne funkcioniše", pecnuli su Modrića kreatori crtanog filma.

Konte poludeo, nepravda ga boli do srži! Popljuvao sudije za sve pare, a jedan velikan će platiti ceh

AUTOR: Sportske/S.M. DATUM I VREME: 03.10.2019. 09:04 Inter je zaista zaslužio više od poraza. Antonio Konte, Foto: AP/Joan Monfort Inter svakako nije zaslužio da izgubi na "Kamp Nou", međutim na kraju su poraženi rezultatom 2:1 posle preokreta, i sa bodom iz dva meča, teško je verovati da bi mogli da se dokopaju druge faze pored Barselone i Dortmunda.

Podsetimo, Modrić je protiv Genka prvi put bio starter posle povrede, a Madriđani su osvojili samo bod emiziravši rezultatom 2:2. Sa druge strane Jović šansu kod Zidana dobija na kašičicu.

Bonus video: Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!

 

 

Expand player
Pogledajte više