Alo.rs Vam daje preporuke za poboljšanje tima i povećanje broja bodova
alo.rs
Nik Poup (Barnli)
Nik Poup (Barnli), Foto: AP/Laurence Griffiths

Čini se da Premijer liga nikada nije bila neizvesnija, prvih 14 timova u samo 11 bodova.

Zato i nema neko ko se previše ističe osim tandema Totenhema Son (114) - Kejn (109). 

Imate nedoumicu u sastavljanju ekipe za Fantazi? Mi smo tu da vam pomognemo. Na portalu alo.rs možete na pronađete TOP 5 predloga za promene u sastavu ekipe.

Nik Poup (Barnli)
Nik Poup (Barnli), Foto: EPA/Nick Potts

1. Nik Poup (golman, Barnli)

Ako ga već nemate, pravo je vreme da ga inkorporirate u tim na Svetog Nikolu. Zaređao je sa mečevima bez primljenog gola, od poslednjih pet kojih je branio na četiri sačuvao mrežu i skupio 44 poena. Sa 64 trenutno je najbolji od čuvara mreže.

Jan Bednarek (Sautempton)
Jan Bednarek (Sautempton), Foto: AP/Adrian Dennis

2. Jan Bednarek (štoper, Sautempton)

U poslednja četiri kola je živnuo. Po gol i asistencija... Za 4,6 je premija u odbrambenoj liniji. Nije ni čudo što je Sautempton treći iza Liverpula i Totenhema. On i Vestergard drže zid neprobojnim.

Mohamed Salah (Liverpul)
Mohamed Salah (Liverpul), Foto: EPA/Jon Super

3. Mohamed Salah (polušpic, Liverpul)

Ko ga već nema, vreme je da ga kupi. Jeste, košta 12,4, ali vredi. Naročito u poslednje vreme, u seriji je, ili gol ili asistencija, još se i šampion vraća na pobednički kolosek, a Mo uvek nešto uradi na meču vredno bodova.

Markus Rašford (Mančester Junajted)
Markus Rašford (Mančester Junajted), Foto: EPA/Peter Powell

4. Markus Rašford (polušpic, Mančester Junajted)

Pet kola bio je bez gola, ali nije lako u Nančesteru, menadžer Solskjer često menja oštricu napada, a Markus je od prošle sezone povučen malo unazad. Ipak, na poslednjem meču bio je čovek odluke sa dva gola, čini se da je uhvatio zalet...

David Mekgoldrik (Šefild Junajted)
David Mekgoldrik (Šefild Junajted), Foto: AP/Peter Powell

5. David Mekgoldrik (napadač, Šefild Junajted)

Kome je do kockanja tu je David. Umalo da obori Golijata u liku Crvenih đavola sa dva gola i 13 bodova. Ipak, Oštrice su još poslednje sa samo jednim bodom i remijem od početka takmičenja. Sad im dolaze malo lakši mečevi (Brajton, Everton, barnli, Kristal Palas), tu bi Mekgoldrik mogao da se omrsi. Mora i Šefild nekoga da pobedi, a za to su potrebni golovi, čini se da je za njih raspoložen David.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: