Masimilijano Alegri
EPA/Andrea di Marco
Masimilijano Alegri

EPA/Andrea di Marco

Masimilijano Alegri, Foto: EPA/Andrea di Marco

Masimilijano Alegri nije previše impresioniran sa timom Ajaksa koji su u četvrtfinalu Lige šampiona odličnom igram izbacili njegov Juventus, a nakon pobede u Londonu nad Totenhemom u prvoj utakmici (1:0) na pragu su finala tog takmičenja!

PROČITAJTE JOŠ:

NEKI ĆE IMATI PRILIKU DA PRVI PUT UĐU! U Kataru predstavljen stadion za Svetsko prvenstvo u obliku vagine! (FOTO)

KAKO SE DELI NOVAC!? Jedan čovek dobija šest puta više od Zvezde, Benfika i Ajntraht omastili brke!

MENTALITET CRNE MAMBE! "Poštar" je vrebao svoju šansu ali ona ne želi luzere koji ne mogu da osvoje šampionat! (FOTO + VIDEO)

On je komentarisao drugu polufinalnu utakmicu između Barselone i Liverpula (3:0) na italijanskom "Sky" televiziji, i poraz Liverpula je uporedio sa porazom Juventusa kada su izgubili na domaćem terenu od Ajaksa (2:1):

"Ako ste pogledali lica igrača Liverpoola, bilo vam je jasno da ne mogu podneti pritisak situacije i važnost utakmice koju igraju. Mi smo na sličan način poraženi i ispali smo od Ajaksa, jer smo primili gol i onda se prepali. Trebalo nam je 37 minuta da Ajaksu uputimo prvi udarac na gol, a u drugom poluvremenu bojali smo se poraza i to nam se na kraju dogodilo. Teško je to objasniti" - rekao je Alegri.

Ali zato Alegri zna objasniti Ajaksov senzacionalni pohod do praga finala Lige šampiona:  

"Ajaks je dobar, ali su imali mnogo sreće. Nas su prošli kada smo bili bez pet igrača, nakon čega su pobedili Totenhem kojem nisu igrali dva najbolja napadača."