Inđija - Javor
youtube screenshot
Inđija - Javor

youtube screenshot

Inđija - Javor, Foto: youtube screenshot

Fudbaleri Inđije napustili su teren na meču protiv Javora nezadovoljni suđenjem. Nakon što je arbitar Bojan Nikolić u 90. minutu dosudio penal za goste iz Ivanjice momci u zelenim dresovima odlučili su da se povuku sa igrališta.

Pauza je potrajala nekoliko minuta, Bojan Nikolić strpljivo čekao i dočekao da se domaći vrate na teren. Petković je bio siguran sa bele tačke za potpuni preokret i slavlje Javora od 3:2.

"Odavno u Inđiji nije viđeno perfidnije suđenje. Taman se pomislilo da ne može gore od Novice Anđelovskog (i da nepominjemo ostale), ali čovek u crnom iz Kragujevca danas je demantovao na najgori mogući način. Odavno publika (inače pozorišna) Inđiji nije ovako burno reagovala na klasičnu pljačku.

Ime sudije nije vredno pomena, nadamo se da će neko pocrveneti bar u Fudbalskom savezu Srbije. Ako je Inđija tipovana za ispadanje, neka se to javno kaže, a ne ovako da iz utakmice u utakmicu to izgleda kao horor predstava. Javor je ispao taj tim srećnik koji ni po čemu nije učestvovao u ovoj raboti, nego su se Ivanjičani borili za boje svog kluba, a ne nekog trećeg" stoji na sajtu Inđije umesto klasičnog izveštaja.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, Inđija je vodila sa 2:1 od 49. minuta. Usledila su dva isključena domaćih igrača sredinom drugog dela, Dmitrovića i Bosančića, što je Javor iskoristio i prvo izjednačio golom Petkovića, a zatim golom sa pomenutog penala preokrenuo rezultat.

Kulminacija je usledila tek posle vodećeg gola Javora. Inđija je krenula u napad, nakon centaršuta lopta je pogodila u ruku igrača Javora, a sudija Bojan Nikolić je samo odmahnuo rukom i pokazao da se igra nastavi.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!