Arkan Siniša Mihajlović
EPA/youtube printscreen/ilustrac
Arkan Siniša Mihajlović

EPA/youtube printscreen/ilustrac

Arkan Siniša Mihajlović, Foto: EPA/youtube printscreen/ilustrac

Gradonačelnik Bolonje još uvek nije zvanično doneo rešenje po kom bi srpski stručnjak dobio titulu počasnog stanovnika grada u kom trenira italijanskog prvoligaša. Jedan od razloga je pandemija korona virusa, a u drugi je malo teško poverovati.

Italijanski mediji, tačnije oni iz Bolonje, navode da je glavni razlog što Mihajlović nije dobio pomenutu titulu njegov blizak odnos sa Željkom Ražnatovićem Arkanom kog očigledno mora da se odrekne.

Barem tako od njega traže uticajni ljudi regije u kojoj se Bolonja nalazi, a koji su pre nekoliko dana napisali pismo kojim od Mihajlovića traže da se distancira od Arkana kog su nazvali kriminalcem i ratnim zločincem.

- Arkan i ja smo bili prijatelji, ali sportski prijatelji. On je bio vođa navijača Crvene zvezde, kada sam ja igrao u Zvezdi, a kasnije je uvek bio na pripremama reprezentacije. I ne osećam se krivim što je Deju Savićevića i mene voleo više od ostalih. Ne želim da ga se odreknem jer bih bio licemer. Svi smo, uostalom, radili gluposti, kretenizme. I mi, i Hrvati. Ubijalo se s obe strane, zašto se lažemo, pa niko nije ni čist niti nedužan! Arkan je, konačno, spasio život mojoj tetki. Bila je zarobljena od strane srpske strane, on ju je uočio i spasio zbog mene. To se ceni - jasan je bio Mihajlović u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

PROČITAJTE JOŠ: