Adem i Sofija
Instagram
Adem i Sofija

Instagram

Adem i Sofija, Foto: Instagram

Nakon kraha romanse sa poznatom manekenkom, srpski reprezentativac uživa u zagrljaju slikarke Zubejde Dazdarević iz Novog Pazara.

PROČITAJTE JOŠ:

- Adem i Zubejda poznaju se još od mlađih dana, dok on još nije bio popularan fudbaler. Ranije su se družili, ali ništa ozbiljnije nije bilo među njima. Kada je Adem počeo profesionalno da se bavi fudbalom, krenula su i česta putovanja koja su karakteristična za sportiste. Zubejda je tada sve uložila u svoju karijeru i postala poznata slikarka. U međuvremenu se udala i rodila dve ćerke, ali se nedavno i razvela - počinje priču izvor.

Adem Ljajić

printscreen

Adem Ljajić, Foto: printscreen

- Budući da je Adem bio u Srbiji tokom pauze u svetu fudbala, obnovio je kontakt sa nekadašnjom prijateljicom i počeli su da se viđaju. Ubrzo su shvatili da između njih postoji hemija i otpočeli su romansu. Dogovor je da o svojoj vezi ne govore javno, ali i da na društvene mreže ne objavljuju zajedničke fotografije da mediji ne bi saznali za njihovu vezu - kaže dalje dobro obavešten izvor.

Ipak, Zubejda nije izdržala, te je na svom profilu objavila nekoliko fotografija, i to sa reprize Nove godine, koju su u Crnoj Gori dočekali sa Cecom.

- Ceca je za reprizu Nove godine nastupala u popularnom hotelu u Petrovcu i njih dvoje su tamo bili sa zajedničkim društvom. Iako još uvek ne žele da se eksponiraju u javnosti, u manjem društvu gde ih svi poznaju su potpuno opušteni. Ljube se i grle pred svima i zajednički prijatelji su srećni zbog njih. Deluju zaista kao veoma zaljubljen par. E sada, da li će tako ostati i nakon što ste vi saznali za njihovu vezu, videćemo - završava izvor.