Andrija Živković
Foto: EPA/EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

 

 

Strelci za Panatinaikos bili su Argentinac Sebastijan Palasios u 32. i Aleksander Jeremejef u 96. minutu na asistenciju srpskog reprezentativca Filipa Mladenovića.

SRBIN U ŽIVOTNOJ FORMI Andrija Živković ponovo strelac, PAOK lako do nove pobede

Srpski reprezentativac Filip Đuričić je bio u starter u ekipi Panatinaikosa, a zamenjen je u 70. minutu, dok je Mladenović ušao u igru u 83.

Golove za PAOK postigli su Španac Brendon Tomas u 19. i srpski reprezentativac Andrija Živković u 58. minutu. Živković je odigrao ceo meč za PAOK, dok je drugi srpski internacionalac golman Živko Živković bio na klupi za rezerve u ekipi iz Soluna.

PAOK je drugi na tabeli Superlige Grčke sa 14 bodova, dok je Panatinaikos treći sa 13. Klub iz Atine ima meč manje. PAOK će u narednom, osmom kolu Superlige Grčke dočekati Atromitos, dok će Panatinaikos gostovati Olimpijakosu.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading