Aleksis Beka Beka
Foto: EPA/EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Tokom dana je osvanula vest iz Francuske, u kojoj je naznačeno da je fudbaler Nice, Aleksis Beka Beka bio spreman da skoči sa vijadukta Manjan visokog 110 metara, pošto ga je devojka ostavila.

Uplašili su se mnogi u Francuskoj, slutili su na najgore, pogotovo jer bi ga skok sa te visine sa vijadukta zasigurno ubio. U trenutku kada su se pojavile slike na društvenim mrežama, fudbaler je već bio na ogradi sa spoljne strane spreman da skoči i liši sebe života. 

KONKURIŠE ZA STARTNU POSTAVU Mančester Junajted vratio Antonija u tim

Na sreću, svi su brzo reagovali, na lice mesta su stigli profesionalni preogvarači, dok je i Nica poslala psihologa kako bi mu pomogao u ovoj situaciji.

Saobraćaj je obustavljen, a odmah se stvorila i duga kolona.

Konačno, uspeli su da ubede Beku Beku da siđe sa vijadukta, a to su uradili vatrogasci koji su ga skinuli odatle i odveli na sigurno.

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading