Zinedin Zidan
Foto: AP/Tanjug/Ap

 

Olimpik Marsej se pominje kao novi posao francuskog čarobnjaka Zinedina Zidana, ali pod jednim uslovom.

LEGENDA STIGLA DA UGASI POŽAR Marsej pronašao vatrogasca, potpisao Gatuzo

Potrebno je sa Saudijci kupe klub od Frenka Mekourta, koji je Marsej otkupio pre sedam godina i to će biti izuzetno težak potez.

Ipak, ako se vratimo na letnji prelazni rok, videli smo da Saudijci nikako ne žele novac, pa su kupili na desetine zvezda svetskog fudbala.

Zinedin Zidan

Tanjug/Ap

 

Plan saudijskih ulagača je da Marsej ubrzo postane nalik engleskom Njukaslu i da bude konkurentan u Ligi šampiona, ali i da ga učine najskupljim klubom u Francuskoj i tako prekinu vladavinu PSŽ-a.

Za sve to im je potreban Zinedin Zidan, koji je dao amin bogatim šeicima da će sesti na klupu tima iz svog rodnog grada ukoliko klub bude njihov.

Interesantno, ako bi Zidan postao trener tima sa juga Francuske, to bi bio njihov prvi “kontakt”, jer nekadašnja desetka Reala nikada nije nastupala za Olimpik.

Profesionalnu karijeru započeo je u Kanu, odakle je otišao u Bordo, zatim u Juventus, dok je u Realu proživeo najlepše trenutke u igračkom periodu.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading