UDAR NA LALATOVIĆA Bivši igrač brutalno isprozivao trenera: Pa, on nije radio ništa
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Zorijin prvotimac Bogdan Butko koji je povređen od početka sezone i nije igrao, tvrdi da srpski strateg nije doneo ništa dobro njegovom timu.

- Iskren da budem, Lalatović nam nije doneo nikakav napredak, niti je nešto promenio. Sedeo sam, gledao utakmice i ništa mi nije bilo jasno šta igramo. Kada je Nenad došao, rekao nam je da želi da igra napadački fudbal i da je tako uvek i svugde igrao. Ali to kod nas nije bio slučaj jer je tražio da igramo sa petoricom odbrambenih fudbalera. Igračima ništa nije pokušao da objasni. Ni šta da rade, ni gde da se kreću.

Ukrajinac kaže da se uopšte nije radilo na taktici.

- On je imao neku teoriju, ali ne i praksu. Nije bilo individualnog rada, nije se radilo na uigravanju linija. Ako želite da uneste nešto novo u tim, onda morate da igračima na treningu pokazujete gde da stoje i kako da se kreću. Pogotovo što se formacija kod njega promenila u odnosu na ono što smo ranije igrali. Pre njega smo uvek igrali 4-3-3, a onda prešli na petoricu pozadi. Ako želite da implementirate novu formaciju, onda bi valjda trebalo da to i objasnite igračima. Od Lalatovića to nismo videli - objasnio je Butko.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading