PEŠIĆ POSTIGAO GOL, PA GOVORIO O ZVEZDI Samo da pobedimo Jang Bojs
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Ferencvaroša pobedili su Čukarički u utakmici 1. kola Lige konferencija rezultatom 3:1 (2:1).

Strelac trećeg gola za Mađare bio je bivši fudbaler Crvene zvezde, Aleksandar Pešić.

- Nisam se baš nadao da ću postići gol protiv Čukaričkog. Izgledali su dobro u početku, pružali su dobar otpor. Mislim da je ta fizika, a i to što je tražio mister tražio od nas, preokrenulo to do poluvremena. Sve u svemu, ovo su tri boda i naravno, uvek sam srećan kada postignem gol.

FERENCVAROŠ POBEDIO ČUKARIČKI POSLE PREOKRETA Pešić dotukao "brđane"

Povreda ga je omela, ali će mu ovaj gol pomoći da se vrati na pravi put.

- Naravno da mi znači, imao sam težak period u zadnja tri meseca zbog povrede, ali uvek se trud i rad isplati. Imam dobru konkurenciju, i ja sam bolji igrač kada je tako. Samo da nastavimo tako da pobeđujemo, biću srećan svaki put kada ja postignem gol.

U grupi gde je mađarski tim, pozitivno se razvija situacija.

- Genk i Fiorentina su naši konkurenti za prolazak dalje, ne otpisujem ni Čukarički. Videli smo protiv Čukarički protiv Olimpijakosa kako kući igra, sa novim trenerom će još malo to da skupe, a mi idemo utakmicu po utakmicu.

Imao je samo reči hvale za ekipu Čukaričkog.

- Nije me iznenadilo, rekao sam saigračima da su to dobri igrači, školovani. Iznenadilo me je što Adžić nije igrao, ali dobro, to je odluka trenera. Pratim tako malo preko Zvezde, ne pratim Čukarički sada da gledam celu utakmicu kada igraju protiv neke druge ekipe, ali kada igraju protiv Zvezde i Partizana, to mi je milo gledati. Kod nas se od početka krene lomiti za titulu, zato bude zanimljivo i nisu me iznenadili. Znali smo da neće biti lako.

Za kraj je prokomentarisao poraz bivšeg kluba od Mančester sitija.

- Eto, 3:1... Može da priča sada ko šta hoće, da je Glazer branio sve, da je ovaj uradio ovo... Kad se izgubi nikome nije drago, ali jedan Real Madrid je primio četiri gola od Mančester sitija. Da mi pobedimo Jang Bojs i da se sa Lajpcigom borimo za to drugo mesto. Siti ne treba gledati, ljudi ne bi trebalo da se zavaravaju sa tim - zaključio je Pešić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading