DETONACIJA U SRPSKOM FUDBALU Vraća se Adem Ljajić, ali ne u Partizan
Alo!/Vladimir Marković

Prethodno je u Novi Pazar stigao Sejduba Suma, koji je na stadion sleteo helikopterom, a sada bi to mogao da učini i Ljajić, ali postoje određeni uslovi koji treba da se ispune javlja "Mozzarsport". 

Navodno, Ljajić će potpisati danas ugovor u toku dana na godinu dana i želi da igra bez ikakve novčane nadoknade, što će naravno biti veliki benefit za Novopazarce, međutim potrebno je ispitati i da li je to uopšte zakonski moguće.

Već godinama je karijera Adema Ljajića, nekada najvećeg talenta srpskog fudbala, u ozbiljnom padu i od kada je otišao u Tursku ređali su se problemi. Prvo je dobro počeo u Bešiktašu, da bi potom bio "sklonjen iz tima" i dugo nije igrao.

Potom je zimus potpisao za Karagumruk i ove sezone je nastupio na dva meča, a onda je opet "nestao" i čini se da dve strane već neko vreme traže model za raskid ugovora, pa bi tu upravo Novi Pazar mogao najviše da profitira i dobije pojačanje kakvo su mogli samo da sanjaju.

Ljajić je ponikao u Partizanu i nakon propalog transfera u Mančester junajted, završio je u Fjorentini 2010. godine. Igrao je za Romu, Inter i Torino u Italiji, a onda 2018. otišao u Bešiktaš.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading