FRKA U JUNAJTEDU Optužio Ten Haga da laže, puca na sve strane
EPA

Fudbaler Mančester junajteda Džejdon Sančo kritikovao je menadžera Erika ten Haga, koji zbog lošeg rada na treningu nije uvrstio povremenog engleskog reprezentativca u ekipu za meč sa Arsenalom u Premijer ligi, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Mančester junajted je sinoć poražen u Londonu od ekipe Arsenala rezultatom 3:1 u meču četvrtog kola Premijer lige.

Sančo je na prve tri utakmice u Premijer ligi u igru ulazio sa klupe za rezervne fudbalere.

"Molim vas, ne verujte svemu što pročitate. Neću da dozvolim da ljudi govore stvari koje su potpuno netačne. Prošle nedelje sam vrlo dobro radio na treninzima. Verujem da za ovu odluku trenera postoje drugi razlozi u koje neću da ulazim, već duže sam žrtveni jarac, to nije pošteno", napisao je Sančo na društvenim mrežama i nastavio:

Sve što želim je da nasmejan igram fudbal i da doprinesem mojoj ekipi. Poštujem sve odluke stručnog štaba, igram sa sjajnim igračima i zahvalan sam na tome. Takođe, znam da je svake nedelje novi izazov.  Nastaviću da se borim za ovaj grb bez obzira na sve".

Sančo (23) je 2021. godine za 85 miliona evra stigao u Mančester junajted iz Borusije Dortmund. On je peto najskuplje pojačanje u istoriji kluba. Za "crvene đavole" je odigrao 82 utakmice i postigao je 12 golova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading