Hari Kejn
Foto: EPA/EPA

Hari Kejn nikada u svojoj karijeri nije imao priliku da osvoji trofej, a već prvu šansu za to nakon prelaska u Bavarsku imao je u subotu, ali je njegov novi tim poražen sa 0:3 od Lajpciga.

"Neverovatno iskustvo. Doček na sinoćnjoj utakmici je bio magičan. Želim da se borim za Ligu šampiona, za titule. Radujem se tom izazovu", rekao je Kejn na predstavljanju.

Kejn je veče pre debija proveo na lekarskim pregledima, tako da je u krevet otišao kasno.

"Bila je naporna sedmica. Ovo je moj prvi transfer u kojem sam učestvovao. Srećan sam što sam ovde. Želim Totenhemu sve najbolje, Danijelu Leviju takođe. Moj fokus je sada ovde, pokušavam da pomognem timu. Proveo sam celu karijeru i život u Engleskoj. Biće potrebno malo vremena da se prilagodim na novu ligu, timove. Prilagođavao sam se tokom karijere u Totenhemu i reprezentaciji, to ću raditi i ovde".

Finale Lige šampiona ove sezone igraće se na "Vembliju".

"Igrati na Vembliju je uzbudljivo. Šansa za trijumf na Vembliju bila bi neverovatna za mene. Nadam se da možemo to da postignemo".

Bajern je pre četiri godine pobedio Totenhem sa 7:2 u Londonu.

"Ne sećam se te utakmice. To nije uticalo na moju odluku. Bajern je već dugo veliki klub".

Bajern je za Kejna platio 100 miliona evra.

"To je mnogo novca. Osećam odgovornost. Platili su kako bi pokušali da naprave velike stvari, ja želim da postignem velike stvari. Na istom smo putu", istakao je Kejn.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading