Docić potpisao novi ugovor
Foto: Promo/FK Čukarički

Iskusni fudbaler je u Čukarički došao 2016. godine iz Javora i do sada odigrao 204 utakmice i postigao 47 golova, uz 46 asistencija.

- Drago mi je i zbog tih podataka, posebno zbog činjenice da je i sada, a i pre nego što sam došao u Čukarički, na Banovom brdu bilo izvrsnih igrača. Ne jurim rekorde, oni su došli sami po sebi, s obzirom na to da sam ovde već osmu sezonu uzastopno. Najbitnije je da klub konstantno napreduje, da zajedno rastemo i da još uvek ima prostora da budemo bolji - istakao je Docić.

Docić je drugi igrač sa najdužim stažom među aktuelnim članovima elite, a jedini koji je duže u istom klubu je Nemanja Jorgić, golman TSC-a, koji je u klubu iz Bačke Topole od februara 2015. godine.

- Nekoliko puta sam već ponovio, sa ponosom ću to kazati i sada, Čukarički je moja kuća. Mnoge fudbalske ciljeve sam ostvario upravo na Banovom brdu, igram u klubu koji se u prethodim sezonama pozicionirao iza Crvene zvezde i Partizana, nastupao sam u Evropi, uslediće i debitantsko učešće u grupnoj fazi nekog od međunarodnih takmičenja. Srećan sam u Čukaričkom, imam još ambicija i potrudiću se da ih ostvarim u narednim godinama - zaključio je Docić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading