MOTIKA PROGOVORIO: U Zvezdi su mi mnogo obećavali, a ništa nisu održali
FK Crvena zvezda

Crveno-beli su Motiku doveli iz Bajerna iz Minhena za 2,5 miliona evra.

Međutim, on se nije istakao i njegova minutaža je bila vrlo mala. Zbog toga je otišao u ljubljansku Olimpiju gde je pronašao potrebne minute.

- Ovde mi je vrlo dobro. Ovde je mentalitet sličan kao i u Nemačkoj ili Austriji, nije kao na Balkanu. Kada sam prešao iz Bajerna u Zvezdu, tranzicija na novu sredinu mi je bila teža. Ljudi u Beogradu su se ponašali potpuno drugačije - rekao je Motika.

On je rekao da u Crvenoj zvezdi nisu održali obećanje iako je bio hvaljen.

- Mnogo toga mi je obećano tamo, ali ništa što su obećali nisu održali. Imao sam minutažu ali mnogo manju nego što sam zaslužio. Na treningu su me mnogo hvalili. uvek su govorili da su zadovoljni kako radim. Takođe sam se super slagao sa saigračima i super uklopio u tim. Ali i dalje nisam dobijao pravu šansu. Nije bilo objašnjenja za to. Nisam to razumeo i nikada neću razumeti. To me je baš rastužilo ali Zvezda i dalje ostaje moj omiljeni klub.

Nedugo nakon odlaska iz Crvene zvezde, Motika je kritikovao Zvezdana Terzića koji je rekao kako mladi fudbaler mora da sazre.

- Ta javna kritika me je baš iznenadila. To mi nije rečeno u lice. U svakom slučaju, to nije tačno. Bio sam dovoljno zreo da napravim iskorak u karijeri. U Zvezdi sam postao pravi čovek.

MOTIKA PROGOVORIO: U Zvezdi su mi mnogo obećavali, a ništa nisu održali

FK Crvena zvezda

 

Motika kaže da nije kontaktirao sa ljudima iz kluba posle ovih javnih istupa Terzića.

- Nije bilo mnogo priče posle toga. U nekom trenutku su se drugi klubovi interesovali za mene, ali Zvezdu to nije zanimalo. Srećom, završio sam u Ljubljani. ovde me vide kao veliki projekat - rekao je Motika i potvrdio da je sa njim u klubu, baš kao što je to bio slučaj i sa Zvezdom, i njegov brat za koga kaže da će uskoro dobiti prvi profesionalni ugovor.

- Za mene je najbitnije da su mi roditelji i brat ovde sa mnom. Moj brat mi je najbolji prijatelj, volim ga više od svega, i one mene voli više nego bilo šta. Njegovi problemi su i moji problemi, i obrnuto. I roditelji nam znače mnogo. Niko ne kuva bolje od moje majke i niko ne motiviše bolje od mog oca.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading