GROF BOŽOVIĆ O DOLASKU JOVIĆA: Svaka konkurencija je zdrava
Foto: AP/AP/Massimo Paolone

Ugledni italijanski novinar Nikolo Skira potvrdio je da je Crvena zvezda ozbiljno zainteresovana za dovođenje Luke Jovića.

Zvezda bi imala samo jednu opciju, a to je otkupljivanje od ,,viole'', pa ostaje da se vidi koliko bi novca bilo potrebno za taj poduhvat.

Eventualni dolazak Luke Jovića bilo bi veliko pojačanje, a na ovu temu se oglasio nekadašnji trener crveno-belih, Grof Božović u izjavi za sportski portal "Republika".

- Luka bi doneo još veći kvalitet i određenu dubinu u napadu. Svaka konkurencija je zdrava konkurencija i motiv više za dokazivanje na treningu. Ova Zvezda igra fenomenalno, ali budimo realni, nije ovo prava slika. Merilo će biti njeni nastupi u Ligi šampiona, a ne dominacija u Superligi. Da li će neko od trenutnih prvotimaca ispaštati, mislim da neće. Veliki broj utakmica se igra do kraja sezone -  rekao je Božović.

GROF BOŽOVIĆ O DOLASKU JOVIĆA: Svaka konkurencija je zdrava

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Crnogorski stručnjak je istakao da veoma ceni kvalitete nekadašnjeg fudbalera Real Madrida.

- On se dokazao u jednoj od najjačih liga na planeti - Bundesligi. To što se nije pokazao u Real Madridu ne znači apsolutno ništa. Poslednji igrač sa naših prostora pored Modrića koji se tamo pokazao bio je Predrag Mijatović. Jedan Rambo Petković nije uspeo u Madridu, a posle je postao legenda brazilskog fudbala - smatra on.

Grof je istakao da je Zvezda morala da proda Jovića zbog veoma loše finansijske situacije u klubu.

- Mi smo njega morali da prodamo zbog nemaštine u klubu. Otišao je kao golobradi mladić, nije ostavio veliki trag na terenu i smatram da on to želi da promeni - zaključio je on.

Podsetimo, Jović je u Crvenoj zvezdi igrao u periodu od 2014. do 2016. kada je prešao u Apolon iz Limasola.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading