Sa Pinto
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ/ nr

Fudbaleri Vojvodine su poraženi sa 2:1 u Novom Sadu od APOEL-a u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija čime su posle ukupnih 4:2 u korist kiparskog predstavnika okončali svoju evropsku sezonu.

Nakon meča, utiske je izneo trener Kiprana, Rikardo Sa Pinto.

- Utakmica je bila onakva kakvu smo očekivali. Protivnik je bio bolji u prvom poluvremenu. Nisu imali šta da izgube i mogli su da promene rezultat. Borili su se i dobro su igrali. Nismo bili dovoljno agresivni u duelima, nismo ispunili naš plan i prvi deo je bio jako težak - izneo je Sa Pinto prve utiske.

- Na poluvremenu sam pričao sa igračima i popravili smo stvari. Bili smo agresivniji, moblilniji i igrali smo brže i jednostavnije. Odlično smo igrali u tranziciji. Kada smo dali gol, zatvorili smo meč i nismo hteli ništa da rizikujemo. Mislim da je rezultat pošten - objasnio je bivši trener Crvene zvezde.

Vojvodina - Apoel

FOTO TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ/ nr

 

 


- Uvek je lakše kada se pobedi. Trijumf vam uvek donese samopouzdanje. Juče smo pričali da želimo da pobedimo i uspeli smo - optimističan je bio Portugalac.

Pohvalio je iskusni strateg i kiparski fudbal.

- Na Kipru je mnogo kvalitetnih i moćnih timova i onaj koji potcenjuje fudbal u ovoj zemlji nije u pravu - kratko je odgovorio Pinto.

- Kada sam izgubio 3:0 protiv Vojvodine sa Zvezdom 3:0, igrači koji su igrali za Zvezdu su imali po 17 i 18 godina. Novinari su o tom porazu pisali i sada, a nisu me na ovoj konferenciji ništa pitali. Eto, želim to da objasnim tu situaciju - zaključio je Sa Pinto.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading