Vanda Nara
Foto: EPA/EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Vandra Ikardi vodi životnu bitku protiv leukemije, a ceo sve veruje da će ona iz te borbe izaći kao pobednik! Baš kao što je iz mnogo situacija u životu izlazila kao pobednik. 

Supruga Maura Ikardija, fudbalera Galatasaraja stigla sa je sa njim u Istanbul, a mediji u njenoj domovini uveliko pišu o detaljima u vezi sa opakom bolešću sa kojom se suočava Vanda.

- Mauro je hteo da završi karijeru, moja sestra Zaira se vratila s odmora, moja majka je ležala na zemlji, moja deca su plakala zbog svega. Sve se bilo raspalo - pričala je Ikardijeva supruga i dodala: 

- Prvo su medicinske sestre došle uplakane i zagrlile me - rekla je Vanda. Poznata influenserka obratila se potom suprugu.

UMREĆU, A ONI NEĆE DA MI KAŽU Novi potresni detalji bitke Vande Ikardi sa leukemijom

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

 

NIJE VAŽAN MOJ GOL, VEĆ POBEDA Tadić postigao prvenac u dresu turskog prvoligaša

- Umreću, a oni mi neće reći. Uplašena sam jer ne znam šta se događa - pričala je Ikardijeva.

Mauro prolazi kroz pravi pakao, a podatak da je hteo da ostavi fudbal najbolje govori koliko on želi da budu uz svoju životnu saputnicu. Kako navode mediji, on se plašio najgoreg scenarija u početku, ali sada je potpuno uz Vandu i uveren je u njenu pobedu. 

Dodaćemo, Mauro Ikardi je završio pre nekoliko dana transfer u Galatasaraj iz Pari Sen Žermena za 10 miliona evra, pa je tako ostao među "lavovima" posle pozajmice. 

Navijači su joj poslali emotivnu poruku: 

-Vanda Nara, ozdravi što pre - glasio je sadržaj transparenta koji su istakli navijači Galatasaraja kada je Mauro sa suprugom stigao u Istanbul.

Doček za Argentinku je bio zaista emotivan i sigurno da joj mnogo znači što ima toliku podršku.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading