Lionel Mesi
Foto: EPA/EPA/Cristobal Herreraulashkevich

 

Mesi, Mesi, Mesi! Dvadesetak hiljada (tačno 20.512) srećnika klicalo je novom kralju Floride.

Lionel Mesi

AP/Rebecca Blackwell

 

I kad je Argentinac započinjao američku avanturu izlaskom na scenu, još gromoglasnije se čulo kad je njen prvi čin okončao holivudskim završetkom - golom za pobedu. U 94. minutu!

Viktorija i Dejvid Bekam

Profimedia

 

Bekam sija pored Viktorije

Dejvid Bekam, suvlasnik Intera, sijao je od sreće na Mesijevom debiju. Doduše, kraj je dočekao u suzama, radosnicama naravno.
- Čim je dosuđen slobodnjak, znao sam da nam je predodređeno da pobedimo. Ali, najbitniji su ovi ljudi na stadionu, atmosfera. To je ono što smo imali kao viziju kad smo došli u klub - rekao je slavni Englez, koji je meč gledao u društvu supruge Viktorije i dece.

Debitantski meč Lionela Mesija za Inter uistinu je bio fudbalski spektakl. Nije izostao ni hepiend kakvog se ne bi postideli ni filmski blokbasteri.

Lionel Mesi

EPA/Cristobal Herreraulashkevich

 

Namestio je loptu, zategao levicu, prebacio živi zid i pogodio u četvrtom minutu nadoknade. Bio je brži od kraja meča KONKAKAF Liga kupa u kojem je u Majamiju savladan meksički Kruz Azul - 2:1.

Lebron Džejms i Lionel Mesi

AP/Lynne Sladky

 

Lebron: Brate, lepo je s tobom!

Lebron Džejms se video s Mesijem pre meča. Srdačan zagrljaj mediji su okarakterisali „susretom dvojice najvećih svih vremena“.

„Dobro došao, brate! Uvek je lepo videti te i biti u prisustvu veličine“, napisao je kasnije Lebron na Instagramu.

- Želeo sam da pogodim da ne bismo šutirali penale. Bio nam je potreban ovakav meč i pobeda pred navijačima. Hvala svima što su došli. Prelepo su me dočekali, osećam se sjajno i veoma sam srećan što sam im podario pobedu - rekao je Argentinac.

Lionel Mesi

Profimedia

 

Mesi je ušao u igru u 54. minutu i taj trenutak će se pamtiti dok je fudbala u Majamiju. Pamtiće ga i slavne ličnosti koje su s namerom došle u taj grad da vide Lea pri put u dresu „flamingosa“. I da budu viđeni, naravno.

Kim Kardašijan

Profimedia

 

Kim Kardašijan, najpoznatija svetska starleta, NBA kralj Lebron Džejms, teniska legenda Serena Vilijams, koju ni poodmakla trudnoća nije zaustavila...

Serena Vilijams

Profimedia

 

Svi su bili tik uz teren. Što bliže kralju Floride...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading