PROŠAO KROZ AGONIJU NAKON KRAHA NA MUNDIJALU Nejmar hteo da se oprosti od nacionalnog tima zbog Hrvatske
Tanjug/Ap

Reprezentativac Brazila Nejmar prisetio se bolnog poraza od Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, istakavši da je "plakao pet dana" i razmišljao o "kraju reprezentativne karijere".

- Iskreno, posle Mundijala nisam želeo da se vraćam. Ozbiljan sam. Vratio sam se jer sam ambiciozan. Ponovo sam razmišljao o svemu. Posle Mundijala nisam želeo ponovo da prolazim kroz taj bol i patnju - izjavio je napadač "selesaa", a potom je dodao:

- Plakao sam u kontinuitetu pet dana. Boli. Boli kad izgubiš san. Više bih voleo da nisam dao gol, da je bilo 0:0 i da smo izgubili na penale, nego način na koji smo završili mojim golom, nerešenim rezultatom i porazom u penal završnici. Bio je to najgori trenutak u mom životu, sve je ličilo na sahranu. Jedni plaču na jednoj, drugi na drugoj strani. Užasno, to je bio osećaj koji više nikada ne želim da doživim - rekao je Nejmar.

Brazilci su sa Mundijala u Kataru ispali slabijim izvođenjem penala, posle 120 minuta igre bilo je 1:1, a na popularnu Boginju čekaju još od 2002. godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading