OVO NIJE ZBOGOM Tadić na oproštaju poručio: Vratiću se u Amsterdam
Foto: EPA/EPA/MAURICE VAN STEEN

Doskorašnji kapiten "kopljanika" je sporazumno raskinuo ugovor sa timom iz Amsterdama nakon razočaravajuće sezone tog tima.

Po odlasku, Tadić je na društvenim mrežama podelio oproštajnu poruku koju prenosimo u celosti.

- Nezaboravne uspomene – nema reči kojima bih opisao. Ispunjen sam emocijama, s obzirom na to da sam napustio Ajaks. Bila je to neverovatna avantura za mene u ovom sjajnom klubu. Bezbroj uspomena i dostignuća koje ću zauvek nositi u srcu. Neizmerno sam zahvalan na vremenu koje sam proveo ovde i na prilici da igram Ajaksov stil fudbala. Ajaksova filozofija je uvek bila i uvek će biti deo mog igračkog identiteta.

Za sve predivne navijače, vaša nepokolebljiva podrška je bila inspirativna. Vaša strast je bila naš pokretač i zahvalan sam za vašu posvećenost. Vi ste razlog zbog kojeg Ajaksovi igrači rastu i briljiraju – vi ste srce Ajaksa.

Želim da iskažem zahvalnost svojim saigračima tokom svih ovih godina, kao i celoj Ajaksovoj porodici. Duh koji smo delili, na terenu i van njega, bio je poseban. Uspomene koje smo zajedno svorili zauvek će imati posebno mesto u mom srcu.

Ovo nije zbogom, više je ‘vidimo se kasnije’. Ne sumnjam da ću se jednog dana vratiti u Amsterdam. Grad i klub su postali deo mene i uvek ću sa sobom nositi taj duh Ajaksa. Hvala na svemu. Bila je čast predstavljati ovaj neverovatan klub. Do sledećeg viđenja, Ajaksova porodico - napisao je Tadić u oproštaju.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading