Kim Kardašijan
Foto: Profimedia/Profimedia

 

Gde se Kim Kardašijan pojavi, tu sreće nema - za domaćina.

Kim Kardašijan u Parizu

Profimedia

 

Tako beše proletos kad je gledala Arsenal protiv Sportinga u Ligi Evrope („tobdžije“ ispale), tako beše ubrzo potom kad se obrela na „Parku prinčeva“ i izmalerisala PSŽ - poraz od Rena 0:2, prvi prvenstveni u Parizu posle 715 dana!

Erling Haland s devojkom Izabel

AP/Francisco Seco

 

Znajući sve to, navijače Mančester sitija je uhvatila panika da u sezoni odbrane triple krune (Liga šampiona, Premijer liga, FA kup) neće gledati Erlinga Halanda onakvog kakav je bio u minuloj. A bio je fantastičan - 52 gola na 53 utakmice! U strahu su jer su miljenika videli u drupštvu najpoznatije Kardašijanke.

Norvežanin i Amerikanka jermenskog porekla su bili u Italiji na modnom festivalu, da uveličaju događaj brenda koji oboje reklamiraju. Bila je to prilika da se upoznaju i poziraju pred kamerama, što je izazvalo komentare na društvenim mrežama. Fanovi Arsenala su likovali...

„Ah, okej, prokletstvo Kim Kardašijan je prešlo na Halanda. Tako mi je laknulo“, poručio je jedan od „ganersa“.

Na Ibici s Mbapeom

To što je Kim izbaksuzirala „svece“ proletos Kilijan Mbape je zaboravio. Najveća zvezda PSŽ, koju čelnici kluba žele da prodaju ovog leta, šparta Evropom i Afrikom tokom odmora, pa je tako naleteo i na Kardašijanku. Zagrljaj i osmesi na Ibici dovoljno govore...

Nasuprot njima, simpatizeri „građana“ su pobesneli kad su videli gol-mašinu Sitija s 42-godišnjom rijaliti zvezdom koja na Instagramu ima 362 miliona pratilaca.

„O, bože, Kim Kardašijan je pričala s Halandom, ostajemo bez trofeja sledeće sezone“, „Beži od nje“, „Kim i Haland, poslednji duo na koji bih ikad pomislio“, neki su od komentara navijača Sitija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading