NEMAMO ŠTA DA KRIJEMO Kolubara se oglasila novim saopštenjem
Foto: Promo/FK Partizan

Zbog sumnji o umešanosti u nameštanje, Lazarevčanima su oduzeti bodovi, a oni su se žalili Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani. Zbog nerešenog statusa, najverovatnije biće odložen i početak Superlige, a dok se čeka odluka oglasila se i Kolubara.

- FK Kolubara je saznala od medija da je UKP "tražila kompletnu dokumentaciju na osnovu koje je Disciplinska komisija FSS donela prvostepenu odluku o kažnjavanju Kolubare". Nadamo se da će UKP biti dostavljeni originalni izveštaje UEFA-e, bez izuzimanja onih delova koje su pojedinci iz FSS sakrili od FK Kolubara tokom prvostepenog i drugostepenog postupka.

Reč je o istim onim delovima koje pojedinci iz FSS nisu preveli, niti ih dostavili Disciplinskoj komisiji FSS i za koje pred CAS-om tvrde da su "suvišni i irelevantni".

- Takođe se nadamo da će UKP biti dostavljeni izveštaji stručnih komisija koji su vezani za predmetne utakmice i koje pojedinci iz FSS i dalje odbijaju da dostave našem klubu, takođe ih smatrajući "suvišnim i irelevantnim". Ukoliko mediji imaju bilo kakvih pitanja u vezi sa slučajem, mogu se obratiti našem pravnom timu.

Da li će lica koja vode ovaj postupak ispred FSS na to pristati, ostaje nam da vidimo i da se iskreno nadamo - navedeno je na Instagram stranici kluba koji još ne zna u kojem će rangu nastaviti takmičenje u narednoj sezoni.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading