Hadžibegić
Foto: EPA/EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA

Koban po poziciju nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije bio je poraz od Luksemburga (0:2) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo - treći uzastopni bez datog gola. Prethodno, selekcija naših komšija izgubila je od Portugalije (0:3) i Slovačke (0:2).

Bitka za odlazak za Evropsko prvenstvo nije izgubljena, ali na čelnicima BiH Saveza je da pronađu idealno rešenje za klupu reprezentacije. Pojavila se informacija da bi to mogao biti Mladen Krstajić ali su iz FS Bugarske takve navode nazvali "fikcijom žute štampe".

Ono što je mnogima zasmetalo je i Hadžibegićev pristup i neke nepromišljene izjave nakon nedavne utakmice na Bilinom polju.

- Nadam se da ste videli da smo imali prilike na svim tim mečevima da damo golove. I večeras ste videli kakve smo golove primili, pa fulimo penal. Ima li rešenja? Iskreno ne znam. Šta treba da mjenjamo Džeku ili Demirovića koji su promašili te neke šanse. Puno bi gore bilo da nismo imali nikakve prilike. Mi imamo problem i to nekada hoćete, a nekada nećete čuti. Da smo dali gol sve bi bilo drugačije, uzmam na sebe odgovornost totalno, ali pogledajte da li imamo igrača koji igra 90 minuta u klubu. To je samo Džeko. Nama je problem ritma i to stalno govorim. I danas smo sastavili ekipu jer ima igrača koji kažu da ne mogu igrati. Nemojte da živimo od rezultata do rezultata. Ako hoćemo da napredujemo moramo negde biti lucidniji i logičniji u analizama. Ne mogu ni ja pobediti Formulu 1 sa Spačekom - rekao je Hadžibegić posle poraza od Luksemburga.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.    

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading