SRBIN NA IZLAZNIM VRATIMA Fjorentina želi da proda Luku Jovića
Foto: AP/AP/Massimo Paolone

 

Srpski reprezentativac Luka Jović mogao bi ovog leta da napusti Fiorentinu.

Imala je Fiorentina šansu da ovu sezonu okonča sa dva trofeja pošto je četa Vinćenca Italijana igrala finale Kopa Italije, a kasnije se borila i za titulu u Ligi konferencija. Ipak, Viola je u oba finala poražena te se ova sezona na stadionu "Artemio Franki" smatra neuspešnom. 

Zbog toga, čelnici Fiorentine rešeni su da tokom leta naprave korenite promene - pre svega u napadu. Jedna od njih odnosi se i na Luku Jovića koji je i zvanično stavljen na transfer listu zajedno sa svojim saigračem u špicu Arturom Kabralom. 

SRBIN NA IZLAZNIM VRATIMA Fjorentina želi da proda Luku Jovića

EPA/CLAUDIO GIOVANNINI

 

Srpski reprezentativac je zajedno sa Kabralom ove sezone postigao svega 14 golova u Seriji A. U Firenci su se nadali boljem učinku makar jednog od njih dvojice zbog čega bi ovog leta mogli da napuste Toskanu, prenose italijanski mediji. 

U prilog tome ide i činjenica da je Fiorentina veoma blizu dovođenja novog napadača - Nzole iz Specije koji je sa trenerom Vinćencom Italijanom sarađivao i pružao najbolje partije u karijeri. 

Prodaji Jovića nada se i Real Madrid koji po dogovoru ima prava na polovinu svote za koju srpski reprezentativac bude prodat. On je, podsećamo, prošle sezone kao slobodan igrač napustio Blankose i otišao u Firencu, ali je madridski velikan zadržao prava na pola njegovog ugovora. Jović po renomiranom portalu "Transfermarkt" vredi oko 8.000.000 evra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading