Silvio Berluskoni
Foto: EPA/EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

 

S milanskog trga Duomo u večnost je ispraćen Silvio Berluskoni (87). Milijarder, medijski magnat, političar, vlasnik šampionskog Milana, moćnik „veći od života“...

Sahrana Silvija Berluskonija

AP/Luca Bruno

 

A taj život obeležili su i brojni skandali. Najčuveniji su bile bunga-bunga zabave, zbog kojih je dugo bio na sudu. Zvezda tih žurki (čitaj: orgija) u njegovoj vili nadomak Milana među brojnim egzotičnim plesačicama bila je maloletna Marokanka Rubi Rubakuri, u prevodu Rubi Kradljivica Srca.

Karima el Marug kao Rubi

Profimedia

 

Silvio je prvobitno osuđen da je, između ostalih, i 17-godišnjoj Karimi el Marug, kako glasi pravo ime Rubi, platio za seks na tim zabavama. Posle trogodišnje sudske borbe Berluskoni je 2014. oslobođen optužbi.

Karima el Marug

EPA/MATTEO CORNER

 

Tri godine kasnije optužen je za podmićivanje svedoka s 10 miliona evra da ne bi pričali da je plaćao maloletnicama za seks. I tu bitku Silvio je dobio, zimus u februaru, dva meseca pošto su lekari otkrili da je na intenzivnoj nezi zbog leukemije i infekcije pluća. Zajedno s njim tad je oslobođeno 28 optuženih osoba, među njima i sama Karima, danas 30-godišnjakinja.

Karima el Marug

Profimedia

 

Karima objavila knjigu

Karima je iskoristila „popularnost“ stečenu kao Kradljivica Srca. Pojavljivala se u raznim televizijskim emisijama i reklamama. Udala se za menadžera noćnog kluba s kojim ima ćerku Sofiju. Taj brak joj je propao, a sad je verena za ličnog trenera. Živi u Đenovi. Zimus je objavila knjigu „Karima“.
- Nisam prostitutka i sigurna sam da nemam poznate rođake - rekla je aludirajući na tvrdnju Berluskonija policiji da je „nećaka Hosnija Mubaraka“ kad ju je vadio iz zatvora.

Uprkos prolasku kroz sudski pakao, ona nikad nije govorila loše o Silviju jer se, navodila je, uvek ponašao korektno prema njoj.

Karima el Marug

Printscreen

 

Kad je preminuo, 12. juna, objavila je na društvenim mrežama slomljeno srce uz poruku:

„Zbogom, predsedniče“.

Sahrana Silvija Berluskonija

AP/Stefano Porta

 

Berluskoni je ispraćen u večnost...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading