Dileta Leota
Foto: EPA/EPA/Ettore Ferrari

 

Što je bio, bio je u Njukaslu - branio nije ni na jednom prvenstvenom meču od septembra 2022. - Loris Karijus napušta redove kluba čiji su vlasnici bogati Arapi. Takav plan je skovala njegova devojka.

Loris Karijus i Dileta Leota

Profimedia

 

Čeka da je zvanično zaprosi

- Razmišljam o udaji, naravno, ali on prvo mora da me pita. Ja sam u tom pogledu tradicionalista. Loris je čovek mog života - rekla je Dileta, koja na Instagramu ima 8,7 miliona pratilaca.

Nemački golman, koji se „proslavio“ na golu Liverpula u finalu Lige šampiona 2018. protiv Reala (1:3), i Dileta Leota uskoro će postati roditelji. Stoga, najpoznatija sportska novinarka na Apeninima želi da joj se dragi pridruži u Italiji. U poodmakloj trudnoći već joj smetaju letovi...

- Za Njukasl nema direktnih letova, ni preko Pariza ni preko Amsterdama. Da li se nadam da će Loris moći da dođe u Italiju? Jeste sebično, ali, da, želim to - rekla je 31-godišnja Sicilijanka.

Dileta je, navodno, zamolila svoje kolege i prijatelje da pokušaju da preporuče 29-godišnjeg golmana Interu. Karijus bi tamo bio, kao što je među „svrakama“, samo rezerva i to druga - iza Andrea Onane i veterana Samira Handanovića. Njukaslov trener Edi Hou želi da ga zadrži kao rezervu, ali...

Loris Karijus

EPA/Neil Hall

 

Jednom branio u celoj sezoni

Loris Karijus je u prošloj sezoni, u kojoj se Njukasl domogao plasmana u Ligu šampiona, imao samo jedan nastup. Branio je protiv Mančester junajteda u finalu Liga kupa Engleske i to dobro. Uprkos porazu 0:2 bio je verovatno najbolji u timu „svraka“.

Dileta bi u avgustu trebalo da se porodi i na svet donese devojčicu. Potom planira da se uda za Lorisa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading