Piksi
Foto: Promo/Foto: FSS

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi dao je svoj komentar pred finale Lige šampiona u kome će se sastati Mančester siti i Inter.

Finalna utakmica igra se u Istanbulu od 21 sat.

Piksi veće šanse daje "građanima".

- Ja želim da uživam u fudbalu, zaista ne navijam ni za koga, ali smatram kao i mnogi ljudi što će reći da Mančester siti ima daleko veću mogućnost i prednost da osvoji Ligu šampiona. Oni su zaista pokazali jednu konstatnost ove godine, jednu dominatnost na terenu, zaista jedna igračka moć kada je posed lopte u pitanju, oni su tim koji diktira ritam, oni su tim koji želi da kontroliše igru nema sumnje da će tako i večeras biti, osvojiloi su Premijer ligu, i sada su došli do krajnje tačke i imaju prilike da po prvi put osvoje Ligu šampiona. A sa druge strane imamo Inter koji je osvojio sve što se može osvojiti u fudbalu, jedan gigant koji je pokazao da su kadri da budu tu gde jesu - rekao je Piksi.

Inter je poslednji put bio prvak Evrope 2010. godine kada je u Madridu slavio protiv Bajerna iz Minhena, dok Mančester siti nikada nije bio prvak Evrope.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading