POGLEDAJTE ČIME SE IBRAHIMOVIĆ HRANI Zbog ovoga žene lude za Zlatanom, iako je u petoj deceniji izgleda brutalno
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Proslavljeni napadač Zlatan Ibrahimović završio je fudbalsku karijeru u 42. godini.

Iako u petoj deceniji, Ibra  izgleda fenomenalno i mami uzdahe žena.

Kako je Zlatan svih ovih godina održavao liniju, kako to da nije odoleo italijanskim picama i testeninama? Evo i tog odgovora!

Ibrahimović godinama, ma decenijama, ne menja režim ishrane, uz stroga pravila šta nikako ne unosi u organizam.

Iako bi neko pomislio najpre na meso, Ibrahimović se ne odriče ove namirnice, pre svega konzumira pileće belo meso, a povremeno mu se u jelovniku nađe i sušena govedina. Tu su i voće i povrće, a dok se u Italiji jedu najbolje pice i paste, on testeninu jede samo u specijalnim prilikama.

Zlatan Ibrahimović oproštaj

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

 

 

Rigorozna pravila Ibrahimović krši samo van sezone, tokom leta, kada se hrani nešto "opušutenije", što je svojevrsna nagrada, a zanimljivo je i da ukoliko njegova ekipa pobedi, on sebi dozvoli jedan obrok koji iskače iz šablona.

Međutim, i u takvim situacijama vodi se računa o količini i samim namirnicama.

Naravno, ne preteruje sa ugljenim hidratima jer voli da se njegova težina kreće između 92 i 94 kilograma. Poštuje savete italijanskih nutricionista koje su mu predložili za vreme igranja u Juventusu, a to je osam badema dnevno - bogati su magnezijem i zdravim mastima, piše "Daily Mail".

Šveđanin je u prošlosti imao problema s ljudima koji su se bavili ishranom u klubovima za koje je igrao, pa je tako po pisanju evropskih medija izbila svađa između njega i kuvara u Parizu. Navodno je Zlatan "divljao" zbog manjka svežeg voća i povrća u trening centru, na šta mu je kuvar odgovorio da to ne mogu priuštiti zbog ograničenog budžeta za ishranu u klubu?! Ibru navodno nije zadovoljio taj izgovor, pa je poslao kuvara da ode do lokalne prodavnice u nabavku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading