HRVATI KRADU REPREZENTATIVCA SRBIJE Napadač TSC-a umesto srpskog, oblači dres komšija?!
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Dominirao je Petar Ratkov ove sezone u dresu TSC-a čime je privukao pažnju brojnih evropskih klubova, ali i jedne reprezentacije. Naime, kako prenosi "Večernji list", napadač Topolčana ima hrvatske korene preko majke, samim tim i pasoš, te je označen kao glavna "meta" tamošnjeg Saveza.  

Petar Ratkov još uvek nije debitovao u dresu reprezentacije Srbije što Hrvati žele da iskoriste i "ukradu" nam velikog talenta. Vatreni već nekoliko godina tragaju za naslednikom Marija Mandžukića u napadu, a upravo se golgeter TSC-a navodi kao potencijalno rešenje. 

SVI STE DOBRODOŠLI Ronaldu prija boravak u Arabiji, pozvao sve mlade fudbalere

-Nije tajna kako hrvatska 'A' reprezentacija još od Mandžukićevog odlaska u penziju vapi za pravim, klasnim napadačem, a 19-godišnji centarfor Petar Ratkov okarakterisan je kao target man – strelac - navodi se u tekstu pomenutog medija. 

Napadač TSC-a u avgustu puni 20 godina, ove sezone je na 30 utakmica postigao devet golova i četiri asistencije. Ratkov je sa Topolčanima uspeo da "razdvoji" Crvenu zvezdu i Partizan budući da je TSC završio drugi u Superligi čime su izborili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.  

Ratkov je standardni član mlade reprezentacije Srbije do 21 godine, upisao je šest nastupa i postigao jedan gol. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading