KATASTROFA Lalatović i njegova Mladost GAT ispali iz Superlige
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

I to se desilo, po prvi put u njegovoj karijeri, Nenad Lalatović je sa svojim klubom ispao iz Superlige! Mladost GAT je remizirala na svom terenu protiv Napretka sa 0:0, što je bilo dovoljno samo za direktan put ka Prvoj ligi Srbije.

VAŽNO SAOPŠTENJE "DELIJA" PRED PROSLAVU TITULE "Evo zašto nećemo šetati do Kalemegdana"

GAT nije zavisio samo od sebe i to im se obilo o glavu, ekipa iz Novog Sada je igrala protiv Napretka i nije uspela da postigne gol, dok je Marko Knežević na golu uspevao da odbrani sve što je mogao.

Ali, napad nije mogao do gola. 

Izabranici Nenada Lalatovića su poslednji na tabeli sa 30 bodova, četiri manje od pretposlednjeg Radnika, rundu pre kraja.

Upravo su Surduličani ostvarili važnu pobedu nad Kolubarom (2:1, te se tako izjednačili u broju poena sa Javorom.

Junak domaćih bio je Kunić, koji je sa bele tačke u 47. minutu doneo tri boda i nadu za opstanak u ligi.

Spomenuti Javor je doživeo neprijatan poraz u Ivanjici od Mladosti iz Lučana, a jedini gol na meču postigao je Jojić u 83. minutu.

Opstanak je u pitanje doveo i niški Radnički, koji je na Čairu izgubio od subotičkog Spartaka rezultatom 1:0.

Jedini gol dao je Hrstić u 14. minutu odmah nakon što je promašio penal. Gostima je posao bio olakšan od 43. minuta, kada je Stojanović zaradio direktan crveni karton.

Poslednje kolo donosi nam susrete Napretka i Javora, Spartaka i Radnika, Kolubare i Radničkog, odnosno lučanske Mladosti i Mladosti GAT.

Uz Mladost GAT ispašće još jedna ekipa, dok će 13. i 14. ići u doigravanje sa trećeplasiranim i četvrtoplasiranim timom Prve lige Srbije.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading