SUBOTNJE LUDILO U PREMIJER LIGI Liverpul ostao bez Lige šampiona, Firmino se golom oprostio od "Enfilda", Everton u 100. minutu do zlata vrednog boda
Foto: AP/Tanjug/Ap

Fudbaleri Liverpula odigrali su 1:1 protiv Aston Vile na "Enfildu" u 37. kolu Premijer lige i tako se gotovo izvesno oprostili od Lige šampiona za narednu sezonu.

Džejkob Remzi je u 27. minutu doneo prednost gostima, a Roberto Firmino se u 90. golom oprostio od stadiona na kom je proveo prethodnih osam godina i osvojio gotovo sve bitne trofeje.

Mančester junajted je golom Kazemira iskoristio kiks "Redsa" i sa 1:0 pobedio Burnmaut. Sada im nedostaje svega jedan bod iz preostala dva meča (ili još jedan kiks Liverpula) kako bi i zvanično bili u Ligi šampiona.

Everton je u 100. minutu, odnosno 10. minutu nadoknade došao do zlata vrednog boda protiv Vulverhemptona (1:1) i imaće priliku da u poslednjem kolu protiv Burnmauta verovatno i sa bodom ostane u eliti.

Fulam i Kristal Palasa odigrali su 2:2 uz dva gola Aleksandra Mitrovića, dok je u prvom meču dana Brentford savladao Totenhem sa 3:1.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading