TVRDI DA JE SPAVALA SA LEOM "Mesi je u krevetu kao balvan"
Foto: Printscreen/Printscreen

Iako je Mesi u srećnom braku sa Antonelom Rokuzo, to nije sprečilo devojku koja zarađuje od provotivnih fotki da progovori o njihovom odnosu.

Ona tvrdi da su se Leo i ona upoznali u klubu preko Mesijevog telohranitelja, završili su u njegovom krevetu, a onda se ona razočarala.

JAKO OBEĆANJE IZ BARSELONE "Uradićemo sve da vradimo Mesija"

- To se dogodilo pre mnogo godina. Bio je veoma mlad. Ali znao je šta radi, bio je punoletan, to je važno. Nije mi on prišao, već njegov telohranitelj. Rekao mi je da postoji neko, ko bi voleo da me upozna. Bila sam zainteresovana, a onda se ispred mene pojavio Mesi, idol svih nas u Argentini", ispričala je Ksoana i otkrila pikantnije detalje: "Pitala sam ga što je poslao čoveka iz svog obezbeđenja do mene, umoesto da mi sam priđe i upozna me. Tek kasnije sam primetila koliko je stidljiv. Pričali smo o muzici, ne sećam se da li mi je rekao da ima devojku, ili ne. Onda smo otišli ​​u njegov stan u Puerto Maderu. U krevetu očekujete da ako nešto uradite, onda će i onaj drugi to učiniti vama. Želela sam da mi da malo više. Ali... U nekom trenutku mi se učinilo da sam sa balvanom - rekla je ona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading