GODINA SNOVA Interov as oženio lepoticu, stiže i sin, a Ligu šampiona tek sanja
Foto: AP/AP/Antonio Calanni

 

Može li posle godine snova u kojoj postanete prvak sveta da dođe bolja? Može, može... Takva je, izgleda, ova za Lautara Martineza.

GODINA SNOVA Interov as oženio lepoticu, stiže i sin, a Ligu šampiona tek sanja

EPA/Matteo Bazzi

 

Argentincu se u 2023. ređaju lepi događaji i tek će. Možda 25-godišnji napadač ne osvoji Ligu šampiona s Interom, čiji je plasman u finale upravo on overio zakucavanjem Milana (1:0, 74. minut), ali o tome naravno ima pravo da sanja. Zajedno sa saigračima, svejedno što nero-azuri neće biti favoriti (protiv Sitija ili Reala) u Istanbulu 10. juna.

 

 

Lautaro će svakako slaviti posle leta, jer mu na svet dolazi sin! U februaru je njegova lepa izabranica srca Agustina Gandolfo objavila da je trudna. Stiže Teo, da uveća sreću argentinskog para koji ima dvogodišnju ćerkicu Ninu.

 

 

Tad kad je s pratiocima na Instagramu (1,5 miliona) podelila radosnu vest, bivša radnica u prodavnici odeće u rodnoj zemlji, a danas u Italiji poznata influenserka i preduzetnica nije bila supruga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

 

Upoznala ih Vanda

Lautaro (25) i Agustina (27) brakom su krunisali petogodišnju vezu. Upoznala ih je Vanda Nara (Ikardi), najveća preljubnica u fudbalskom svetu. I za Agustinu se pisalo da „šara“. Prošle godine mediji su navodili da je prevarila asa Intera s njegovim saigračem Romeluom Lukakuom. Čak i da ga je ostavila. Oboje su demantovali i evo čekaju i drugo dete...

Od pre pet dana jeste, posle za javnost tajnog venčanja u Milanu. Jedno drugom su rekli „da“ pred matičarkom i samo nekoliko intimnih prijatelja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading