GVARDIOLA ZNA GDE MESI NASTAVLJA KARIJERU Oglasio se trener Sitija: Leo će učiniti sve da pređe tamo
Foto: AP/AP Photo/Christophe Ena

 

Mesi je bio član Barselone od 2000. do 2021. godine, ali je zbog teške situacije u kojoj se našao katalonski klub prešao u Pari Sen Žermen. Argentinski fudbaler ima ugovor sa francuskim klubom do kraja sezone, ali još nije poznato gde će Mesi da nastavi igračku karijeru.

- Nisam verovao da će Mesi da napusti Barselonu. Uveren sam da predsednik Barselone Đoan Laporta voli Mesija. Laporta već mesecima priča da Mesi zaslužuje pravi oproštaj, jer je tako važna ličnost. Mesi je mnogo pomogao Barseloni da postane veći klub nego što jeste - rekao je Laporta.

On je podsetio da je Mesi napustio Barselonu zbog veoma teške finansijske situacije u kojoj se našao katalonski klub.

- Nadam se da ću jednog dana sa svog mesta na Nou Kampu da ustanem i da se oprostim od Mesija onako kako zaslužuje. Znam da će Laporta i Mesi pokušati sve da se Leo vrati u Barselonu. Nadam se da će Mesi i njegova porodica dobiti ljubav navijača Barselone, kao i zahvalnost i poštovanje za sve što je učinio za klub", istakao je Gvardiola. On je naveo da je Mesi najbolj igrač svih vremena i dodao da je Barselona u poslednjih 12 godina sa argentinskim fudbalerom eksplodirala. "Ne govorim tu o brojkama, nego o učešću u igri, lepoti njegove igre, njegovoj efikasnosti, o svemu - izjavio je menadžer Mančester sitija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading