VLAHOVIĆ JE KAO SUAREZ Šok reči: Srbin je arogantan i pokvaren, ali...
Foto: AP/AP/Marco Alpozzi

Fudbaler LA Galaksija Martin Kaseres izneo je očekivanja pred polufinale Lige Evrope u kom se sastaju Juventus i Sevilja.

Urugvajac je možda i najbolje godine proveo u ta dva kluba koja će se boriti za mesto u finalu i put u Budimpeštu.

"Pre svega moram da kažem da mi je drago što su vratili Juventusu onih 15 poena. I dalje, smatram da bi trofejem Lige Evrope bila spašena sezona. Nama je izmakao 2014. godine, sada bi moglo to da se vrati. Biće dobra utakmica. Mislim da su bjankoneri bolji od Sevilje, koja je takođe uspela da se oporavi od veoma komplikovane sezone“, rekao je Kaseres.

DA LI JE REALNO? Brutalno vređali Vlahovića, dobili baš smešnu kaznu

Posebno se osvrnuo na "udarnu iglu" Juventusa, Dušana Vlahovića sa kojim je igrao zajedno u Fjorentini.

"Igrali smo zajedno u Firenci, pa mogu da vam iz prve ruke kažem da je veoma snažan. Srećan sam što ga vidim u dresu Juventusa, iako je dao manje golova ove sezone nego prošle. Ne dovodi se u pitanje njegov kvalitet. On je jedna od onih devetki koje su pomalo arogantne i pokvarene na meni omiljeni, najbolji mogući način. Dušan ima drugačije karakteristike od Luisa Suaresa, ali duhom su isti. Na podijumu je sa najboljim napadačima Serije A, Viktorom Osimenom i Olivijem Žiruom. Mada, Juve ima još mnogo kvalitetnih fudbalera, počev od Anhela di Marije, protiv kojeg sam igrao mnogo puta, čak i sa reprezentacijom. On je pravi šampion“, smatra nekadašnji član Barselone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading