KATASTROFA U BAJERNU Klub u rasulu, na udaru i fudbaleri
Foto: AP/AP Photo/Matthias Schrader

Bajern je takmičenje u eliti završio u četvrtfinalu nakon što je prvi meč od Sitija izgubio 0:3, dok je u drugom bilo 1:1. Uprava je besna na brojne fudbalere Bajerna, pa su im postavili ultimatum, imaju dva meseca da dokažu da su dobri za Bajern ili će leteti iz kluba.  

Sportski direktor Hasan Salihamidžić i Oliver Kan smenili su Julijana Nagelsmana uprkos dobrim rezultatima, a na mesto trenera postavili Tomasa Tuhela. Šok potez im se nije isplatio, Tuhel je pobedio samo u dve od prvih šest utakmica u Bajernu, a deluje da neće biti bolje jer je atmosfera u svlačionici očajna. Direktori su se okomili na igrače i svu odgovornost su prebacili na njih, pa mnogi jedva čekaju leto kako bi pobegli iz Bajerna.

MIJATOVIĆ PROGOVORIO O HRVATU Slavni fudbaler otkrio sve o Luki Modriću

Tako je Oliver Kan u intervjuu za "BIld" žestoko udario na najveće zvezde:

- Igrači Bajerna moraju da znaju ono što mi se po njihovim igrama u poslednje vreme ne čini da znaju - a to je šta je Bajern. Posebno se to odnosi na odlučujući deo sezone. Imali bismo šanse čak i protiv Sitija da to pokažemo na terenu - kazao je Kan. 

Smatra da Tuhel mora da reši problem sa motivacijom igrača, jer im "nedostaje volja".

- To ne sme da bude odlika Bajerna koga uvek krasi ambicija i uvek idemo na pobedu. Zato nas bole igre i rezultati. Ispadanje iz Kupa, bod protiv Hofenhajma...

Hasan Salihamidžić je sudije okrivio za ispadanje Bajerna iz Lige šampiona, a "Bild" otkriva šta se trenutno dešava u klubu. -

-Sportski direktor Braco Salihamidžić počeo je da održava pojedinačne razgovore sa igračima. Svi će proći seanse u četiri oka s njim. Braco insistira na tome da pokažu više samokritike i preuzmu odgovornost. Više nema mesta ni vremena za opravdanja. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading