DA, OVO JE TOTALNI FUDBAL Kako izgleda kad se Mesi i Mbape slože? BRUTALNO (VIDEO)
EPA/Ian Langsdon

Već u 31. minutu je pao prvi gol kada su Mesi i Mbape kombinovali, i to onako moderno i brzo, sve na prvu, da bi potom lopta došla do Vitinje koji je asistirao posle duplog pasa za Kilijana čiji udarac sa 12 metara iz okreta nije mogao da zaustavi Samba na golu Lansa.


Nije se dugo čekalo ni na drugi pogodak, svega šest minuta. Ovoga puta je Vitinja primirio loptu na nekih 40 metara, krenuo sam ka kaznenom prostoru, niko nije izašao u blok, a onda je sjajni Portugalac pravom raketom van šesnaeterca probušio mrežu Lansa, uz napomenu da je lopta imala tako neočekivanu putanju koja je totalno zbunila golmana Sambu.

ZABIO MU JE NOŽ U LEĐA Mesi ne razgovara sa samo jednim igračem, nikada mu neće oprostiti izdaju

A onda je Mesi stavio tačku u 40. minutu. Posle nešto duže akcije Parižana, u svom karakterističnom stilu je prevario nekoliko čuvara na 20 metara od gola, predao loptu Mbapeu i nastavio kretnju ka golu, Francuz je to video i magičnom asistencijom petom "izbacio" Argentinca ispred golmana Lansa koji je, baš kao i desetine golmana Evrope i sveta, bio poražen u duelu jedan na jedan sa Lionelom.

U 60. minutu je Lans dobio penal koji je realizovao Frankovski, ali je to bio onaj utešni pogodak koji nije mnogo pomogao gostima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading