NIŠTA OD UTAKMICE Meč Partizana i Čukaričkog ponovo odložen
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Utakmica 30. kola Mozzzart Bet Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana ponovo je odložena i neće se igrati ove srede.

Zvanično objašnjenje je to da rukovodstvo Superlige u hitnim slučajevima – a ovaj to jeste – ima rok od tri dana da odluči po Čukinoj žalbi. A Čuka je, ponovimo još jednom, istakla da su incidente izazvali navijači Partizana, da su tribine potom ispražnjene i da nije bilo razloga da se utakmica ne nastavi.

Sada se čeka potvrda novog termina jer bez konačnog ishoda ove utakmice ne može da počne plej-of dok se ne utvrdi ko će na kojoj poziciji dočekati poslednih sedam utakmica.

- Shodno izveštajima službenih lica, glavni sudija je predmetnu utakmicu prekinuo iz opravdanih razloga nakon konsultacije sa delegatom utakmice i predstavnicima oba kluba. U izveštaju sudije o trajnom prekidu utakmice između ostalog navedeni su razlozi u predugom i neefikasnom pražnjenju tribine što je prouzrokovalo pauzu od 50 minuta kao i očiglednoj mogućnosti za daljim ugrožavanjem bezbednosti i sigurnosti aktera utakmice zbog činjenice da nije ispražnjen kompletan stadion jer su na ostalim delovima stadiona i dalje bila prisutna lica koja su svojim ponašanjem mogla uticati na bezbednost aktera, takođe i činjenice da su se lica koja su odstranjena sa stadiona grupisala na severnoj strani u delu van stadiona. Ovakvim postupanjem nakon tri prethodna prekida u situaciji koja se odnosi na ono što je najvažnije, a to su zdravlje i bezbednost aktera utakmice sudija je doneo odluku o trajnom prekidu utakmice - navela je uprava takmičenja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading