PRE ŠEST DANA MU ŽIVOT "VISIO O KONCU", A SADA JE POSLAO EMOTIVNU PORUKU Dragiša Gudelj se oglasio po izlasku iz bolnice (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Srpski fudbaler Dragiša Gudelj napustio je bolnicu prošle nedelje, nakon što je zbog zbog srčanih problema kolabirao na terenu. Član španske Kordobe, šest dana kasnije, prvi put se javno oglasio.

Rođeni brat našeg reprezentativca Nemanje Gudelja se zahvalio svima koji su brinuli o njemu u teškim trenucima. Kako je napisao, bio je dirnut velikim brojem poruka podrške.


– Želim da zahvalim svima na ljubavi i brizi koju sam dobio od svih vas, poruke, iznenađenja... Baš ste me dirnuli u srce! – napisao je Gudelj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragi (@dragigudelj)

 

Nakon nedelju dana provedenih u bolnici, Gudelj je pušen na kućno lečenje.

On je doživeo srčani zastoj na terenu na meču svoje Kordobe protiv Rasinga Ferola, a nakon reanimacije na terenu igrač je prevezen u bolnicu gde je proveo narednih sedam dana.

Kako se ispostavilo, Dragiši je pozlilo na terenu usred srčane tahikardije i samo pravovremena reakcija lekara je izbegnut najcrnji mogući scenario. Već narednog jutra iz bolnice su stigle ohrabrujuće vesti po pitanju Gudeljovog stanja i ono se iz dana u dan poboljšavalo.

Ipak, fudbaler je zbog predostrožnosti zadržan pod budnim okom lekara koji su konstantno nadzirali njegov oporavak, a danas je on konačno i otpušten na kućno lečenje.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading