OPASNA SEČA U JUNAJTEDU Dali velike pare, sada ih teraju
AP Photo/Leila Coker

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag odlučio je da se na kraju sezone odrekne šestorice fudbalera Hari Megvajera, Antoana Martijala, Džejdona Sanča, Dina Hendersona, Brendona Vilijamsa i Aleksa Teljesa, prenose britanski mediji.

Mančester junajted je pre dva dana poražen od Njukasla 2:0 i pao je na peto mesto na tabeli Premijer lige. Klub sa "Old traforda" je ovim porazom ugrozio svoj plasman u Ligu šampiona.

NJUKASL HITA KA LIGI ŠAMPIONA "Svrake" ubedljive protiv Junajteda

Ten Hag planira velike promene u igračkom kadru na kraju sezone, a već je napravio transfer listu na kojoj se nalazi šestorica igrača.

Megvajer je pre četiri godine stigao u Mančester junajted iz Lestera za čak 87 miliona evra, a trenutno je van forme zbog čega je u drugom planu kod Ten Haga iako je kapiten "crvenih đavola". 

Martijal je ove sezone odigrao samo 490 minuta u Premijer ligi, dok je Sančo izgubio mesto u startnoj postavi iako je pre dve godine plaćen čak 85 miliona evra.

Na listi otpisanih nalaze se i golman Henderson, kao i bekovi Vilijams i Teljes. Mančester junajted je za ovih šest fudbalera platio obeštećenje oko 250 miliona evra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading