DEKI STANKOVIĆ PODIZAO TRI PRSTA Odbrusio ultrasima Rome i poslao jaku poruku Murinju
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Igrači Sampe su se dobro držali na stadionu Olimpiko sve dok Muriljo nije isključen u 52. minutu. 

- Igrali smo sa pravim karakterom, a onda se utakmica promenila crvenim kartonom za Murilja - rekao je Stanković za DAZN. 

- Razočaravajuće je što se to dogodilo. Toliko sam se zasitio ovih incidenata da više ne želim da ih komentarišem. Mogli smo bolje, mogli smo i gore, ali mi se dopao način na koji su momci igrali. Njima je stalo do Sampe i razumeju poteškoće. Bili smo kažnjeni mnogo puta, ali opet ćemo ustati. Ovi igrači rade mnogo više nego što bi mnogi očekivali u datim okolnostima. 

BRUTALAN SUKOB MALDINIJA I SPALETIJA Koji .... želite, već ste osvojili ligu?! (VIDEO)

Usledio je trenutak posle crvenog kartona kada je Stanković glasno protestovao kraj aut linije. 

Rimski ultrasi počeli su da upućuju uvredljive i rasističke uzvike prema Srbinu, sve dok Murinjo nije podigao ruku da im pokaže da prestanu. Da li je Stanković to cenio? Nema dileme.  

- Zahvaljujem Žozeu jer nisam ni primetio, ali što se tiče pevanja, ponosan sam na to ko sam. Ponosan sam što sam Ciganin.

Sampdorija je i dalje na pretposlednjem mestu sa 15 bodova, između Kremonesea sa 13 i Verone sa 19 bodova. Sva tri donja tima su izgubila, ali su Specija i Salernitana remizirali sa 1:1, čime su zaostatak od zone ispadanja povećali na šest bodova. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading