STRAVIČNO Poznati fudbaler vozio preko 200 kilometara na sat i uleteo u dvoranu punu dece (VIDEO)
Foto: EPA/EPA-EFE/FABIO MURRU

Snimak užasne nesreće počeo je da se deli na društvenim mrežama, a na njemu se vidi kako automobil marke Mercedes u kojem je Marokanac Sofijan Kjuin bukvalno poleće kao avion, a onda se stropoštava u jednu dvoranu. 

Prema izveštajima belgijske policije fudbaler kluba „Aud-Heverle Leven“ Sofijan Kjuin vozio je čak 200 kilometara na sat na autoputu. Na tom delu puta ograničenje je 90 kilometara na sat, pišu beglijski mediji. 

Prema tvrdnjama svedoka Marokanac koji igra u Belgiji izgubio je kontrolu nad vozilom i tako izazvao težak udes. Sofijan Kjuin završio je u bolnici sa teškim povredama i višestrukim prelomima. 

Na snimcima CCTV-a se vidi kako se automobil kojim upravlja marokanski fudbaler sudario sa preprekom, odbio u vazduh i uleteo u teretanu, probivši fasadu zgrade. Samo nekoliko minuta pre toga deca su završila trening i pravo je čudo i sreća što niko nije stradao.

- U trenutku nesreće u dvorani je bilo dece, ali su neposredno pre toga ušla u svlačionice - rekao je lokalni sportski zvaničnik Fabijan Pavon. 

Sofijan Kjuin došao je u "Aud-Heverle Leven" prošle godine iz Lacija. Ove sezone je upisao 22 utakmice u svim takmičenjima, postigao dva gola i imao dve asistencije. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading